Ulei de susan


Uleiul de susan are atat utilizari cosmetice si alimentare cat si la prepararea de medicamente din plante. In india era considerat ca symbol al nemuririi. Utilizarea cosmetica se bazeaza pe calitatile sale: foarte penetrant, emollient si regenerant al epidermei. Continutul sau in vitamin E, in sesanolina si lecitina, ii confera proprietati antioxidante ideale pentru pielea matura. Uleiul oferit este 100% natural si pur, virgin, obtinut din prima presare la rece, avand calitate cosmetic si alimentara. Pentru calitatea cosmetic, semintele nu sunt rumenite inainte de presare. Are in compozitie acizi grasi poli-nesaturati (omega6) si mononesaturati (omega9) si grasi saturati. Indicatii:

 - Piele deshidratata si iritata 
 - Eczeme, psoriasis, descuamare 
 - Piele deteriorate 
 - Piele matura- actiune antirid